Deze celebrities leveren hét bewijs: volg altijd je eigen gevoel!

Waarom je altijd naar je eigen gevoel moet luisteren

Hoe goed veel adviezen ook bedoeld zijn, uiteindelijk is het altijd het beste je eigen gevoel te volgen. Zo kun je immers achteraf het minst spijt krijgen – je deed wat jóu toen het beste leek én je kunt niemand anders de schuld geven van je eigen beslissing. Een flink aantal celebs kan daar over meepraten: zij kregen ooit ‘goedbedoelde adviezen’ en zijn maar al te blij dat ze hun eigen gevoel gevolgd hebben…

Winona Ryder (over actrice zijn):
“Tijdens een auditie, terwijl ik mijn zin nog niet eens af had gemaakt, werd ik onderbroken door de casting director. “Luister meid,” zei hij, “jij moet geen actrice worden. Je bent gewoon niet mooi genoeg. Ga terug naar waar je vandaan komt en ga naar school. Je hebt het gewoon niet.”

Kerry Washington (over haar carrièrekeuze):
“Toen ik zei dat ik actrice wilde worden, moest mijn moeder letterlijk huilen. Ze wilde niet dat ik met zoveel afwijzingen te maken zou krijgen. Allebei mijn ouders zagen liever dat ik een carrière als advocaat zou kiezen.”

Lea Michele (over het aanpassen van haar gezicht):
“Mijn toenmalige manager vroeg naar mijn leeftijd. Toen ik antwoordde dat ik 13 jaar was, antwoordde zij: ‘Top! Zodra je 15 bent, is het tijd voor een nosejob.’ Ik besefte dat ik er zo snel mogelijk weg moest. Waar die vrouw nu ook is, she can go f*ck herself!”

Jennifer Aniston (over haar keuze voor de rol van Rachel Green in Friends – in plaats van een vaste team member worden in Saturday Night Live):
“Iedereen vond het een stomme keuze. Ik zou in één of andere show Friends gaan spelen… mensen dachten dat ik een grote fout zou maken.”

Jennifer Love Hewitt (over haar figuur):
“Aan het begin van mijn carrière werd me verteld maar helemaal niet meer te eten, als ik echt af wilde vallen.”

J.K. Rowling (over haar Harry Potter-boeken):
“De eerste vier of vijf uitgevers die ik benaderde, zagen er totaal geen brood in. Ze vonden het verhaal te lang voor een kinderboek.”

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.