Deze kledingkleur trekt muggen aan

muggen kleding

We vinden het heerlijk dat het wederom mooi weer is, maar mug wise zijn het zomerweer en de voorspelde buien een stuk minder ideaal. Maar er is hoop: met je kleding zou je ervoor kunnen zorgen dat die vervelende beestjes zo min mogelijk in jouw buurt komen.

Zo zou de kleur van je kleding bepalend zijn of je de mug aantrekt of niet. Tijdens die zwoele zomeravond waarbij je de hele avond lekker buiten zit, kan je daarom het best kleding met lichte kleuren dragen. Muggen voelen zich namelijk aangetrokken tot donkere kleding.

Daarnaast is het verstandig om stevige kleding aan te trekken. Muggen prikken dwars door dunne broeken en sokken heen. Ook kan je strakke kleding ook beter achterwege laten: hoe ruimer je kleding zit, hoe lastiger het voor een mug is om er doorheen te steken en in de buurt van je huid te komen.

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Bron StyleToday, RTL Nieuws |  Beeld iStock