Deze nieuwe functie op Marktplaats maakt een einde aan alle onzekerheid

marktplaats

Marktplaats is een handige plaats om je oude spulletjes te verkopen. Toch bleef er altijd een soort wantrouwen bestaan tussen verkoper en koper. Tot nu dan.

Want stuur je nu eerst het pakketje op of moet de koper eerst het geld overmaken? Om een einde te maken aan alle onzekerheid is er nu de ‘Gelijk Oversteken Service’. Hierbij komt het geld pas bij de verkoper binnen als de spullen in de brievenbus liggen van de ontvanger. Daarnaast is ingesteld dat je een melding ontvangt zodra er betaald is. De Track & Trace-code is dan het bewijs dat het pakketje op de post is gedaan. Hopelijk komt hiermee een einde aan oplichtingspraktijken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen..

Bron Libelle | Beeld iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!