Deze week in Viva: Tygo Gernandt

geen

Hij had relaties met Tatum Dagelet, Anna Drijver en Eva Wijdeven, maar ondanks zijn populariteit is de graag geziene acteur Tygo Gernandt nog altijd single.

Samenzijn
“Ik ben niet wanhopig, hoewel ik de liefde en het samenzijn mis. Ik gedij nu eenmaal goed met iemand naast me. Samen met iemand zijn, dingen delen, gelukkig heb ik een heel lieve kat.” 

Meer sex
Tygo hoeft niet bang te zijn maanden droog te moeten staan. “Als je single bent, heb je soms meer sex dan wanneer je een relatie hebt.” Daarnaast maakt hij zo nu en dan dankbaar gebruik van zijn vrouwelijk fans. “Ik ben weleens wakker geworden met op mijn kussen een briefje met: ‘Dankjewel, gister had ik Chris Zegers’. Dan ben ik niet beledigd. Waarom zou ik? Ik heb een leuke nacht gehad, zij heeft een verhaal voor haar vriendinnen.”

Twee vrouwen
Vanzelfsprekend is lang niet iedereen welkom in zijn liefdesnest.“Laatst stonden midden in de nacht twee vrouwen voor mijn raam te gillen dat ze met me wilden neuken. Dat zijn net niet de types die ik wil ontmoeten. Enige subtiliteit is prettig. Dan liever een briefje op mijn kussen.”  

Lees meer over Tygo’s liefdesleven, de brutale fans en zijn steevast volle werkagenda in Viva 49 die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Foto: privébezit