Dít is de presentator van VIVA400 2017

De presentator van de VIVA400 2017 is bekendgemaakt. Niemand minder dan Art Rooijakkers neemt de presentatie op zich tijdens de feestelijke awarduitreiking op 23 november.

Art neemt hiermee het stokje over van presentatoren als Dennis Weening, Barry Atsma en Beau van Ervan Dorens.

Tien jaar VIVA400

Vandaag zijn ook alle vierhonderd genomineerden bekendgemaakt. Zij maken kans op een van de vijf felbegeerde VIVA400-awards. VIVA400 is hét platform voor en door ambitieuze en ondernemende jonge vrouwen. Vrouwen die inspireren door wie ze zijn en uitblinken met wat ze doen. Was het tien jaar geleden nog best lastig om zoveel succesvolle vrouwen op te sporen, nu worden vrouwen vaak door elkaar, in grote getale aangedragen voor de lijst. VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen en oud VIVA400-genomineerde Debby Gerritsen: ‘Tien jaar geleden, bij de start van VIVA400, was het gesprek over feminisme een hot topic, en dat is het vandaag nog steeds. Deze indrukwekkend lange lijst toont aan dat het in Nederland barst van ambitieuze, ondernemende en talentvolle vrouwen. Het is geweldig dat wij vanuit VIVA elk jaar zoveel vrouwen een podium kunnen bieden met VIVA400.’

Feestelijke uitreiking

Tot en met 31 oktober kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op haar favoriet via VIVA400.nl. Op basis van de top vijf publieksuitslag kiest de deskundige all female jury per categorie – zakenwonders, wereldverbeteraars, krachtpatsers, creatieven en knappe koppen – een winnaar. Deze worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke awarduitreiking op donderdag 23 november. Tijdens de feestelijke avond in Amsterdam worden ook de publieksprijs en de VIVA400 Visionista-award uitgereikt.

VIVA400 Visionista’s

Begin dit jaar introduceerde VIVA in samenwerking met hoofdsponsor Renault de VIVA400 Visionista’s voor aanstormende talenten. Dé springplank voor deze ambitieuze jonge vrouwen om hen verder te helpen in hun carrière. Na drie afvalrondes strijden nu nog drie finalisten voor de titel VIVA400 Visionista 2017. Klik hier om de finalisten te bekijken.

Stemmen op je favoriete VIVA400-vrouw? Klik hieronder:

»STEMMEN VOOR VIVA400| KLIK HIER «