Dit is wat Tim in Mezdi’s oor fluisterde in de vijfde aflevering van Temptation Island

parodie tim temptation island

Hoewel Tim het in Temptation Island vooral over zijn toekomstplannen – ‘huisje, tuintje, kindje’ – met zijn vriendin Deborah heeft, liet hij donderdag in de vijfde aflevering een andere kant van zichzelf zien. Hij schermde zijn microfoon af, om vervolgens iets in het oor van Mezdi te fluisteren.

Eigenlijk horen we Tim nergens anders over dan over zijn vriendin Deborah, die hij ‘zo hard mist’ en die hij ‘heel graag ziet’. Hij slaapt met een kussen met haar t-shirt aan, huilde toen hij beelden van haar zag tijdens het kampvuur en heeft op zijn slaapkamerdeur de tekst ‘No girls allowed exept Deborah Leemans’ hangen. Maar ondanks dat de 30-jarige Tim zo hard schreeuwt hoe dol hij is op zijn vriendin, lijkt ook bij hem nu de verleiding toe te slaan. En wel in de vorm van verleidster Cherish.

Lees ook: VIVA kijkt Temptation Island: onze gedachten tijdens het kijken van aflevering 5

Donderdag was te zien hoe hij naast Mezdi ging zitten, er met zijn hand voor zorgde dat we hem niet door zijn microfoon konden horen en iets tegen hem fluisterde. Maar wát, dat bleef onduidelijk. Tot nu. In het programma Goedele On Top doet Tim namelijk precies uit de doeken wat hij gezegd heeft. ‘Die blonde kan mij krijgen,’ zijn naar eigen zeggen de woorden die Tim tegen Mezdi heeft gefluisterd.

Verleidster Cherish maakt er in het programma overigens ook geen geheim van dat ze Tim wel ziet zitten. Zou het haar dan toch lukken…?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Beautify | Beeld RTL