Dit zijn de 30 geselecteerde vrouwen voor VIVA400 Visionista’s

viva400 visionista

VIVA400 lanceert dit jaar VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent. Hiermee heeft de Lijst der Lijsten een gloednieuw zusje. VIVA400 Visionista’s is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het ‘La route du succès’-programma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken.

Dit zijn de 30 aanstormende talenten die een felbegeerde plek hebben weten te bemachtigen in het gratis masterclass programma van VIVA400 Visionista’s. Een inspirerende en avontuurlijke roadtrip naar Amsterdam vol met pitches en masterclasses van topvrouwen.

Martine Bakker

Martine (30) wil zich graag ontwikkelen als comédienne. Ze wil een rolmodel zijn en laten zien dat je ook theater kunt maken als je daar geen opleiding voor hebt. Puur door doorzettingsvermogen en passie.

Nanicha Borsje

Voor een baas werken of naar school gaan is niets voor Nanicha (22). Je moet haar gewoon haar eigen ding laten doen. Sinds vorig jaar is ze bezig om haar eigen travel accessoires-lijn te beginnen. De samples zijn gemaakt en de businessplannen liggen klaar, maar hoe nu verder?

Femke de Wit

Femke (36) wil dat shopinstijl.nl hét online inspiratie platform wordt voor mensen die bezig zijn met hun interieur. Daarvoor wil ze nog veel leren op het gebied van business development, marketing en netwerken.

 

Suzanne Eikmans

Na een festival had Suzanne (21) een zak met overgebleven muntjes over. Met VIVA400 Visionista’s wil Suzanne haar app Festival Wallet naar een hoger niveau tillen.

Nicole Eltink

Nicole (28) wil een  webshop en/of winkeltje openen voor de verkoop van gepersonaliseerde cadeaus gericht op eten en drinken.

 

Lisanne Enderink

Met haar concept Bar Banaan wil Lisanne (22) producten aanbieden, die gemaakt zijn van fair trade bananen, aan leveranciers als Marqt en EkoPlaza.

Minouk Ernst

Nu studeert Minouk (22) nog, maar volgend jaar wil ze zich op de markt positioneren en verder ontwikkelen als illustrator.

Stephanie Franken

Stephanie (27) leerde voor psycholoog, maar besloot na haar studie een lifestylewinkel te openen. Ze wil zich vol inzetten om van KEK niet alleen een winkel, maar echt een inspiratiepunt te maken.

Nadine Galle

De droom van Nadine (24) is om klimaatverandering tegen te gaan door de natuur terug naar de stad te brengen. Haar ambitie? Steden vergroenen door middel van groene daken, meer bomen en stadslandbouw projecten.

Anke Horstman

Anke (28) is de founder van Techgirl, de meest actieve en toonaangevende technologiesite voor vrouwen in Nederland. Ze weet haar bedrijf en zichzelf nog steeds slecht te ‘verkopen’ en schakelt daarom VIVA400 Visionista’s in.

Anne Hospers

Anne (24) wil  jonge mensen helpen om bewuster te worden van hun eigen talenten en dat ze beter worden in zichzelf in de markt zetten.

Amber Jurriëns

De 18-jarige Amber wist al vroeg dat ze opticien wilde worden en door haar liefde voor reizen wist ze ook dat dat in het buitenland moet gebeuren.

Doortje Kleinrensink

Doortje (26) is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool Kleinkunstacademie en de Stella Adler Studio of Acting in New York. Ze wil nu haar eigen swimwear label opzetten, maar kan nog wel wat hulp gebruiken bij het zakelijke aspect.

Johanna Mager

Johanna (30) wil bij Switch Reclamebureau binnen twee jaar als toonaangevende marketingorganisatie op de kaart te zetten en het team te verdubbelen, van de huidige 12 naar 24 specialisten.

Dominique Michon

Dominique (25) werd in 2014 al genomineerd voor de VIVA400, maar wil nu VIVA400 Visionista’s gebruiken om de eenzaamheid onder senioren in Nederland tegengaan.

Debby Pinto

Debby (31) is eigenaar van debbypinto.life en wil daarbij de juiste begeleiding bieden zodat anderen – met kunst als instrument  – hun doelen ontdekken en bereiken.

 

Awura Abena Simpe

Awura (29) helpt met haar onderneming Creative Women Collective ondernemende vrouwen in de creatieve sector om hun kennis en netwerk te vergroten. Met VIVA400 Visionista’s hoopt ze een fysieke plek te creëren voor CWC.

Sasja Suidgeest

Sasja (31) is voedingsdeskundige, inspirator om gezond te eten en bewegen en coach op dit gebied. Hoe zet ze zichzelf op de kaart met de enorme concurrentie die er is?

Anke Sweere

Drie jaar geleden is Anke (26)  gestart bij Athlon. Athlon is een van de grootste mobiliteitsaanbieders van Nederland. Op dit moment ligt voor haar de focus op persoonlijk ontwikkelen.

Felicity van Dam

De droom van Felicity (28)?  Een duurzame garderobe, passend, bij wie je bent en wat je wil uitstralen, op een leuke DIY-manier, die net wat beter bij je wensen past, opzetten.

Bente van de Wouw

Met het online magazine Tobehonest.nl wil Bente (22) zich richten op jonge vrouwen en hen de eerlijke kant van het leven laten zien. Hoe ze in godsnaam zo’n online magazine op een succesvolle manier lanceert, daarbij kan ze wel wat hulp gebruiken.

Michele van den Bouwhuijsen

Michelle (29) wil een handige weddingplanner schrijven en bruidsparen op die manier te helpen de bruiloft te organiseren die bij hen past. Niet perfect, maar uniek.

Cynthia van der Schoor

Cynthia (29) heeft haar doel voor ogen, alleen de weg er naar toe nog niet. Ze wil een succesvol blog/vlog platform creëren wat alles te maken heeft met health, wellness, vitaliteit, lifestyle, sport en voeding.

Danique van Grevenbroek

Danique (26) heeft haar eigen stylingwebshop especiallybydaan.nl. Daarnaast is het haar grote droom om een eigen merchandise op te zetten.

Suzanne van Kooij

Suzanne (29) ging van jurist naar festival- en eventorganizer en wil meer plekken creëren waar men het leven kan vieren. Mensen verbinden door een bepaalde sfeer of bepaalde muziek is het liefste wat ze doet. Daarnaast wil ze ook graag talent spotten en hen een podium bieden.

Paula van Unen

Het is de droom van de 20-jarige Paula om psychologe op een basisschool te worden, maar helaas bestaat dit beroep nog niet.

Su-Anne van Waes

De overtuiging van Su-Anne (35) is dat er over 40 jaar geen scholen meer zijn. Ze wil zich inzetten voor een leeromgeving die aansluit bij de toekomst.

Shaneequa Vrede

Shaneequa (22) wil HET nieuwe mediaplatform voor jonge meiden creëren. Het platform IAMSXV moet een platform zijn waar we leren dat vallen mag en samen de wegen naar succes met alles beleven.

Elke Willems

Elke (22) is grafisch vormgever en klaar voor het echte werk. Ze weet alleen niet waar en hoe ze moet beginnen.

SienYu Wong

Het merk Seline Wong Design van SienYu (30) is een high-end fashionlabel met veel futuristische invloeden. Ze  hoopt een start te maken om een krachtige vrouwenmerk op te bouwen.

Donderdag 8 juni vinden de eerste masterclasses van VIVA400 Visionista’s plaats. Dan zal ook bekend worden welke tien vrouwen door zijn naar de volgende ronde.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.