Dit zijn de assistentes van Anna Wintour

Anna Wintour

Verslond je het boek The Devil Wears Prada en smulde je later van de film? Dan ben je vast benieuwd welke bikkels in het echte leven de baan van Andy en Emily vervullen. Wij stellen aan je voor: Rey-Hanna Vakili, Lily Stav Gildor en Lili Goksenin. Zij rennen dagelijks in New York de benen uit hun lijf voor Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

Fijne extraatjes

De drie dames zwoegen keihard, maar gelukkig komen er ook fijne extraatjes bij hun werk kijken. Naast dat ze met deze baan geramd zitten in de modewereld, ontmoetten Barack Obama en First Lady Michelle, speelden een rolletje in de serie 73 Questions op Vogue.com en hadden kaartjes voor het Met Gala, het chicste celebrity feestje van het jaar.

#TeamAW

De leden van #TeamAW, zoals Anna’s assistentes samen bekend staan, hebben allemaal een Instagramaccount, wat lekkere plaatjes van achter de schermen bij Vogue oplevert. De 23-jarige Rey-Hanna Vakili volg je via @ReyVakili en Lily Stav Gildor via @LilyStav. Lili Göksenin maakt twee jaar deel uit van het team en is het langst in dienst van de drie. Haar volg je via @LiliGNYC.

lilignyc lilystav lilystav3 reyvakilli2 reyvakilli3 reyvakilli4 reyvakilli5

Bron: Fashionweek Daily
Foto’s: Instagram