Dit zijn de drie finalisten van VIVA400 Visionista’s

Vorige week vertrokken 10 potentiële VIVA400 Visionista’s naar Parijs voor het tweede onderdeel van het masterclassprogramma ‘La route du succes’. Na twee dagen verschillende masterclasses gevolgd te hebben, kreeg ieder de kans om de jury met een presentatie te overtuigen van hun droom. Vandaag heeft de jury de drie finalisten, die doorgaan naar de derde en laatste ronde, bekendgemaakt.

Tromgeroffel…

De jury is het unaniem eens over potentie van de ideeën van de volgende vrouwen:   

Bente van de Wouw

Met het online magazine Tobehonest.nl wil Bente (22) jongeren de eerlijke kant van het leven laten zien. Door middel van personal coaching gaat zij haar online magazine op een succesvolle manier binnenkort lanceren.

Dominique Michon

Dominique (25) wil de eenzaamheid onder senioren in Nederland tegengaan door op maat gemaakte senioren reizen met Vivre Vakanties. Om haar merk en verhaal bekend te maken bij haar doelgroep krijgt zij binnenkort personal coaching.

Suzanne Eikmans

Na een festival had Suzanne (21) een zak met overgebleven muntjes over. Met VIVA400 Visionista’s wil Suzanne haar app Festival Wallet naar een hoger niveau tillen. Met personal coaching gaat zij verder werken aan het finetunen van haar plan.

VIVA400 Visionista’s

Op donderdag 23 november tijdens de VIVA400 Awards wordt bekend gemaakt wie de VIVA400 Visionista van 2017 is.

Houd VIVA.nl en Facebook in de gaten om de video’s van de masterclasses te zien die de tien potentiele VIVA400 Visionista’s hebben gevolgd in Parijs en doe er je voordeel mee!

Lees ook:

Op roadtrip naar Parijs met VIVA400 Visionista’s
VIDEO: De aftermovie van masterclassdag #1 van VIVA400 Visionista’s

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Tekst Sabine van Zeijl | Foto’s Mehdi Taamallah