Een goede (massage)beurt

Voor sommige vrouwen is een gewone massage niet meer genoeg. Zij willen dat de (meestal mannelijke) masseur ook andere lichaamsdelen masseert.

In Viva 43 staat een groot artikel over erotische massages. Vrouwen die een masseur inhuren om totaal te ontspannen én aan hun trekken te komen. Want een erotische masseur doet veel meer dan een beetje warme olie over je lichaam wrijven. Hij masseert je billen, je liezen, en als je wilt masseert hij zelfs ‘inwendig’.

Sterker nog, een quote uit het artikel: “Vooraf gaf hij aan dat hij me op verzoek ook oraal kon masseren.” O. My. God. Nu ik toch bezig ben, nog een stukje: ‘De buik, borsten en binnenkant van de benen (…) slaat een erotisch masseur dus niet over.’ Dat klinkt dan wel weer opwindend.

De vrouwen die in het artikel aan het woord komen, geven allemaal aan gedurende de massage minstens één keer een orgasme te krijgen. Jasmijn vertelt zelfs: “Een orgasme is gewoon niet te vermijden, na een tijdje sta ik echt op springen. Soms kom ik wel drie tot vier keer klaar.”

Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat het best aantrekkelijk kan zijn voor vrijgezelle vrouwen. Soms mis je misschien lichamelijke intimiteit. Dan kan een erotisch masseur inhuren een oplossing zijn. Je hoeft helemaal niks samen, alleen hij zorgt voor ultiem genot bij je. Als je je tenminste kan ontspannen als een vreemde man aan je zit, ik denk niet dat ik me er prettig bij zou voelen.

Ook vrouwen die wel een relatie hebben huren af en toe een erotisch masseur in. Zodat het een keer helemaal alleen om hen gaat, en dat het alleen draait om haar genot. Dat zou ik nooit doen.

Ik beschouw elke vorm van seksuele intimiteit met een andere man dan m’n eigen als vreemdgaan. Ik zou het niet accepteren als mijn vriend zich erotisch laat masseren door een andere chick, dus andersom doe ik het ook niet. Ook al zou het voor mij ‘niks voorstellen’ en puur voor het genot zijn.

Maar wat vind jij? Is het vreemdgaan? En zou zo’n erotische massage überhaupt wat voor je zijn?