Elkaar masseren

Vorige week masseerden we nog rijst omdat dat hoort bij het maken van sushi. ‘Ik ben wel een beetje jaloers op de rijst,’ zei mijn vrouw grappend, terwijl ze mij zo bezig zag. Daarom moet ze er deze week aan geloven. Ze mag bloot, met haar buik plat op bed. Want in het kader van: laten we vanavond samen iets leuks doen, ga ik haar masseren. Wanneer ik klaar ben mag ze mij onder handen nemen.

Vetvlekken
Het is lang geleden dat we elkaar een massage hebben gegeven. Voorheen waren onze massages altijd erg kort. Een paar keer kneden, klaar! Verder met het echte werk. Want dat is het met masseren hè, het geeft gelijk zo’n erotische lading. Toch vonden we het destijds onpraktisch als voorspel. Want heb je wel eens wat ondernomen met je partner, terwijl je van onder tot boven was ingesmeerd met olie? Je hebt geen grip en glijdt zo weg. Niet te doen. Bovendien gaan vetvlekken heel moeilijk uit het beddengoed.

Dit keer is seks niet het doel van de massage, maar ontspanning. Bij een goede massage val je in slaap. Helaas weet mijn vrouw dat ook en daarom laat zij mij voor gaan. Ik mag op mijn buik en merk meteen dat ons bed ontzettend onpraktisch is. Waarom maken ze standaard geen massagekuiltje in een tweepersoonsbed? Het is niet alleen een gat in je matras, maar ook een gat in de markt, net als met de inkepingen in beschuiten: het bespaart beschuit en het is o zo handig. Niemand valt door een klein gat in een matras heen en het helpt stellen enorm wanneer ze elkaar een massage geven.

Kietelen
Een klap op de billen is blijkbaar niet te onderdrukken. Dus de massage begint met een amicale pets. Daarna spuit ze wat massage-olie op haar hand, heel goed, dus niet meteen op de warme rug. De olie warmt op in de hand en is meteen op lichaamstemperatuur. Ze begint te kneden, te knijpen en te wrijven. Eerst de schouders, dan de armen en dan daalt ze af langs mijn rug naar beneden. Het ontspant me enorm, behalve als ze met haar vingers te dicht in de buurt komt van mijn oksels. Kietelen, daar kan ik absoluut niet tegen. Ze doet het een paar keer om te pesten. Maar zij kan er ook niet tegen, dus dat komt helemaal goed.

Dan vindt ze het goed geweest. ‘Je bent nog niet klaar, ik slaap nog niet,’ mopper ik, maar ze duldt geen tegenspraak. Het is mijn beurt. Ze gaat liggen en ik doe mijn ding. Ik ga helemaal los. Die olie ligt al jarenlang in de kast, dus die mag best wel eens op. Ik breng een dikke laag aan op haar huid en begin te kneden. De cirkelachtige bewegingen die ik maak langs haar ruggengraat doen het ook goed. Ik ga naar beneden en laat mijn vingers zich een weg naar boven klimmen over de ribben van haar rug. ‘Waarom doen we dit niet vaker?’ zegt ze bijna zingend.

Laveloos
Ik stop helemaal onderaan bij haar voeten en laat haar dan los. ‘Ben je nu al klaar?’ vraagt ze. Ik antwoord bevestigend. ‘Maar ik wil niet naar beneden,’ zegt ze. Haar stem klinkt dof, dat komt omdat ze nog altijd laveloos op haar buik ligt met haar hoofd in de kussens. Ik weet wel wat ik moet doen om wat beweging in haar lijf te krijgen. Ze heeft nog iets van mij te goed. Ik buig naar voren en prik met mijn vinger in haar zij, precies daar waar dat het meeste kietelt. Ze schrikt ervan. In een reflexbeweging port ze geheel onbewust haar hiel in mijn kruis. ‘Au!’

Twee handen, tien vingers en drie kwartier hadden we nodig om terecht te komen in een staat van warme, zwoele ontspanning. Met een por van één vinger maak ik dat in een oogwenk weer totaal ongedaan. We liggen allebei verkrampt naast elkaar. ‘Stom van je,’ zegt mijn vrouw en ze rolt zich weer op haar buik. ‘Nu moet je weer helemaal opnieuw beginnen.’

CC foto: zaphodsotherhead