Update: Eva Jinek grof neergehaald door columnist en nu is Chantal Janzen boos

‘Representatief zag het er de laatste dagen bij Eva Jinek niet meer uit. Onderuitgezakt in een stoel, met haar opgezette benen uitgestrekt alsof ze op camping De Zwetende Otter zat,’ dat schrijft De Limburger-columnist Ruud Maas over de hoogzwangere Eva Jinek. Als het aan hem lag, had Jinek veel eerder met zwangerschapsverlof moeten gaan. Zijn mening heeft honderden boze tongen losgemaakt op social media.

Update

Nadat gisteren talloze boze reacties binnenstroomden over de column van Ruud Maas, laat nu ook Chantal Janzen van zich horen. Zij is op zijn zachtst gezegd woest over de tekst die Maas heeft geschreven. De presentatrice gebruikt Instagram als uitlaatklep en reageert zich op duidelijke wijze af. Zie hieronder!

Dit is een update van het bericht van gisteren. Onder de foto’s kun je het gehele bericht lezen. 

‘Waarom?’

‘Waarom wilde ze zó graag bewijzen dat je zwanger een talkshow kunt presenteren? Je moet naar Eva willen kijken vanwege haar scherpte, niet om te zien of de bevalling tijdens de uitzending begint,’ zo gaat Ruud verder. Hij schrijft zijn column naar aanleiding van Eva Jinek’s zwangerschapsverlof, dat ze eind juli aankondigde. Een week eerder dan gepland, zo vertelde Eva zelf tijdens de uitzending. Maar volgens de columnist dus alsnog te laat.

Boze reacties

De uitgesproken mening maakt een hoop boze tongen los op sociaal media. Want waarom zou een zwangere vrouw eerder moeten stoppen met werken? De reacties zijn dan ook niet mals.

Benieuwd naar de gehele column? Die kun je hier lezen. Ben jij het met de columnist eens?

viva zomerdeal
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.