De geboorte van een tas

Je hebt ‘m misschien al voorbij zien komen: de speciale VIVA400 Fab.-tas die je nu bijna voor niks krijgt bij een jaarabonnement op VIVA. VIVA’s Tamira vertelt over de totstandkoming van de fabuleuze Fab.-bag. “Ik had contact met Ellen Sneijder, VIVA400-vrouw en oprichtster van Fashionchick. Zij had samen met Fab. een leuke clutch gemaakt. We kwamen op het idee om in het kader van VIVA400 een mooie tas te ontwerpen, samen met Fab. Eentje die stijlvol is, die je kunt gebruiken als werktas en die groot genoeg is om al je spullen in mee te nemen.”

Krappe deadline
“Samen met een aantal VIVA400-vrouwen spraken we af op het Fab.-kantoor om te brainstormen over de tas. Welke kleur moet-ie hebben, waar moet-ie allemaal aan voldoen? We besloten dat de tas in elk geval een laptop moest kunnen meedragen. Ook wilden we er graag een apart make-uptasje bij, en natuurlijk een mooi vakje voor je smartphone. De avond was ontzettend geslaagd, behalve gebrainstormd is er ook lekker genetwerkt. Binnen een paar weken was alles rond en was de tas ontworpen.

Het was behoorlijk spannend, want de tas werd binnen korte tijd ontworpen en gemaakt. Hij moest vóór 26 november klaar zijn, de dag dat de VIVA400-awards werden uitgereikt. Uiteindelijk hadden we de tassen één dag van tevoren binnen. Zenuwslopend, maar gelukkig was alles goed gekomen! Alle VIVA400-winnaressen kregen een exemplaar mee.”

Hij kan van jou zijn!
Wil je deze toptas in je bezit hebben? Neem dan een abonnement op VIVA (of doe het abonnement cadeau aan een vriendin en trakteer jezelf op de tas). Helaas is deze win-actie gesloten.