Feesten vóór je naar je werk gaat

feesten voor werk kim

Ben je in de vroege ochtend niet de beste versie van jezelf? Probeer eens een ochtendfeestje. Drink een sapje, maak je moves op de dansvloer en ga daarna vol energie en zonder ochtendhumeur door naar kantoor.

Liefs uit Londen

Vooral in Londen zijn deze feestjes populair. Heel wat Londenaren gaan los voordat de kantoren open gaan tijdens Morning Gloryville. Alcohol en drugs zijn nergens te bekennen, maar gezonde ingrediënten zijn er wel volop. Haal een gezond sapje of een goeie koffie bij de bar, doe een pittige work-out, volg een yogalesje en ga los op de dansvloer.

Braving

Ook in New York kun je dag beginnen met een dansje tijdens de Daylight Rave Parties. In New York bedachten ze zelfs een nieuw werkwoord voor feesten in de ochtend: braving, een combinatie van breakfast en raving.

Schud je Hollandse kont

En goed nieuws voor ons: ook in Nederland kun je losgaan in de vroege ochtend. In Amsterdam feest je de komende zes weken tijdens het Scheckter’s Sunrise Project. Iedere donderdagochtend begint het feest om 6.30 in het Vondelpark. Ook de feestjes van Morning Gloryville maken af en toe een uitstapje naar Nederland.

Zou een feestje in de vroege ochtend iets voor jou zijn? Deel het met ons hier.

Foto: Kim/Flickr