Dit zijn de gasten van het vijfde seizoen van ‘Linda’s zomerweek’

linda's zomerweek

Alleskunner Linda de Mol lanceerde alweer vier jaar geleden haar eigen talkshow ‘Linda’s zomerweek’ op RTL4, en dit werd gelijk een groot succes. Vele BN’ers zijn al aangeschoven bij de blondine, maar toch heeft ze voor het vijfde seizoen weer een aantal spraakmakende gasten weten te strikken.

Openhartige verhalen

Vanaf maandag 28 augustus gaat Linda de Mol opnieuw allerlei opzienbarende gesprekken aan in ‘Linda’s zomerweek’. Elke dag spreekt Linda met twee gasten, die elkaar dikwijls op unieke wijze aanvullen. De bijzondere combinatie van gasten zorgt vaak voor hilariteit, bijzondere momenten en openhartige verhalen.

Bijzondere duo’s

Dit seizoen ontvangt Linda de Mol de veelbesproken Patricia Paay met presentator Jan Versteegh. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zit met actrice Elise Schaap op de bank, cabaretière Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort zal aanschuiven samen met cabaretier Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens.

Net als vorig jaar voorziet zanger Wouter Hamel de uitzending van muziek, en zal hij de favoriete nummers van de gasten gaan spelen. Linda’s Zomerweek is vanaf 28 augustus een week lang te zien op RTL4.

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.