Gek op baarden? In deze pop-up bar kan je het gezichtshaar van vreemden aaien

baard aaien pop-up cafe

Wij moeten degene die het lekker vindt om door de baard van een wildvreemde te woelen nog tegenkomen, maar in Engeland zijn ze er zeker van dat die personen bestaan. In Leicester is namelijk een pop-up bar geopend waar je de baarden van onbekenden kan aanraken. Wait, what?

In de pop-up bar in het Highcross Shopping Centre kan je tegen betaling het gezichtshaar van onbekende mannen strelen. De bar is een initiatief van het Britse baardverzorgingsmerk Mo Bro’s en is opgezet om geld in te zamelen voor de daklozenorganisatie Shelter. Voor zes euro mag je vijf minuten woelen door het baardhaar – én eventueel snor – van mannen die zichzelf ter beschikking hebben gesteld.
Naast dat het je goede doel steunt, is het strelen van een baard ook goed voor jezelf. Door een aaisessie daalt je stresshormoon, verlaagt je hartslag en neemt je knuffelhormoon toe, melden de initiatiefnemers. Net zoals dat gebeurt wanneer je een hond of kat aait.
De pop-up bar is vanaf 20 december geopend. Zin gekregen in een streelsessie? Reserveren kan hier.
Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.
Bron HLN.be | Beeld Shutterstock