Getest: Ebretti-scooter

Mijn moeder is een alleenstaand ouder, vandaar dat wij vroeger geen auto hadden. Wij hadden een scooter waar moeders ons mee van A naar B bracht. Toen Ebretti mij uitdaagde om hun elektrische scooter te testen liet ik mij dit natuurlijk niet twee keer zeggen! Ik ben een doorgewinterde scooterrijder, dus kom maar op!

Flirten bij het stoplicht
Ik zal eerlijk zijn, ook ik had vooroordelen over elektrische scooters. Die zijn toch lelijk en duf? Vergeet het maar! Ik heb nog nooit zoveel aanspraak gehad bij het stoplicht. Mannen spreken mij massaal aan om te vragen waar deze scooter vandaan komt. “Is dit nou zo’n elektrische? Sjonge, dat is een mooie zeg”. Dus op flirtgebied scoort hij zeker goed!

Milieuvriendelijk
Het is een uniek ding. Je kunt hem namelijk helemaal aanpassen aan je eigen stijl. Wil je een groene met een wit zadel, het kan allemaal! Ik ben uiteindelijk voor wit met een bruin zadel gegaan. Maar behalve trendy is hij ook schoon! Want je rijdt geluidloos en met een extreem lage uitstoot van fijnstof en CO2. En het fijne is dat je kleding na afloop niet ruikt naar vieze uitlaatgassen.

Eindoordeel
Ik ben verliefd. Ik geef hem een 9,5. Het is echt een heerlijk ding, getuige de bijna 500 km die ik er in twee maanden tijd al op heb gereden.

Wil jij ook testen?
Op de Ebretti Experience-dag kun jij ook een proefrit maken op een Ebretti, struin je langs de food & lifestyle-kraampjes en las je een kwijlpauze in bij de tentoongestelde Italiaanse auto’s. En wil je daarna nog niet naar huis: Den Haag ligt op een steenworp afstand, dus plak je er meteen een avond met je vriendinnen aan vast. Waar: Ebretti Flagshipstore Baak, Veurseweg 81a in Voorschoten Wanneer: zaterdag 14 september van 10 t/m 17 uur Meer info: ebretti.nl

P.s. Je kunt zelf een Ebretti bestellen op ebretti.nl. Met de kortingscode VIVA400-2013 krijg je nu maar liefst 20% korting op je aankoop!