Gezocht: online redactiestagiair(e) voor VIVA, Flair en Story

marketing stagiair gezocht

Voor de gezamenlijke online redactie van VIVA, Flair en Story zijn we altijd op zoek naar online all-rounders die zich helemaal thuis voelen in de media. Heb je een bovengemiddelde interesse in actualiteit, BN’ers, liefde, seks en psyche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

Voor de webredactie van VIVA, Flair en Story zijn we op zoek naar redactiestagiairs (m/v) die van aanpakken weten en ook nog eens een lekker woordje kunnen schrijven. Je doet een mediagerelateerde opleiding, hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en belangrijk: je bent foutloos in Nederlands! Daarbij ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom social media en begrijp je dat een bericht op Facebook iets heel anders is dan een bericht op Twitter. Daarnaast maak je – onder professionele begeleiding – zelfstandig de wekelijkse nieuwsbrieven voor VIVA, Flair en Story. Ben jij creatief? Een beetje handig met Photoshop? Niet op je mondje gevallen, zorgvuldig en een aanpakker? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou.

Wat bieden wij?

Een fulltime stage (met stagevergoeding), waarbij je deel zult uitmaken van een jong, sprankelend team. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit artikelen schrijven, interviews afnemen, het maken van nieuwsbrieven en eventueel video’s. Ook is er volop ruimte voor eigen initiatieven.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende stage? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: marleen.staal@sanoma.com. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Marleen Staal op bovenstaand e-mailadres.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: iStock