Girlbosses opgelet! Dít carrière-event wil je niet missen

carrière-event

Wil je weten hoe je een succesvolle carrière opbouwt? Je doelen bereikt en omgaat met uitdagingen? Jezelf moet presenteren? En hoe je je werk- en privéleven combineert? Kom dan naar ‘Goaldigger sessions’ op 7 mei.

‘Goaldigger sessions’ is een evenement van ‘The Goaldiggers Club‘, waarvan Eve Tomaszewski de oprichtster is. Na twee succesvolle edities van ‘Goaldigger talk live’ komt ze nu met dit toffe event met dagvullend programma, dat plaatsvindt in het W Hotel. “Ik heb TGC opgericht omdat ik geïnspireerd was door alle ambitieuze vrouwen die ik als hoofdredacteur van fashionscene.nl, Grazia’s fashion feautures editor  en everything in between heb leren kennen en heb geïnterviewd. Ik merkte dat het mij heel erg inspireerde om verhalen van andere vrouwen te horen en dat gevoel gun ik andere vrouwen ook. Er was nog geen plek waar business vrouwen terecht kunnen voor een inspiratie boost, tips & tricks en de verhalen van like-minded vrouwen,” vertelt de ambitieuze Eve. “Wij doen het allemaal net even anders. De uitstraling van de website is niet te vergelijken met andere carrière-websites. Wij zijn er voor vrouwen die carrière willen maken, maar ook geïnteresseerd zijn in self care, fashion, beauty, lifestyle.”

Dagprogramma

Op 7 mei vindt dus de de eerste editie van ‘Goaldigger sessions’ plaats. De dag gaat van start met koffie en een presentatie van drie door TGC geselecteerde vrouwen (waaronder Emilie Sobels van Hashtag Workmode), die hun kennis en learnings delen. Vervolgens gaan ze samen met Eve in gesprek over carrièregerichte onderwerpen tijdens een panelgesprek. Rond het middaguur wordt er lunch geserveerd en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel in de rooftop bar van het W Hotel. Er zal genoeg tijd zijn om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen.

Don’t miss out!

Wil jij dit toffe evenement niet missen? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Klik hier om je ticket voor ‘Goaldigger sessions’ te scoren.