Groep populaire YouTubers omgekomen bij waterval

Drie durfduivels van het populaire avontuurkanaal High On Life zijn afgelopen dinsdag omgekomen bij de Shannon watervallen in Canada. De jonge youtubers zouden boven bij de waterval zijn uitgegleden, waarna zij een val van 30 meter in het water maakte.

Ryker Gamble, Megan Scraper en Alexey Lyakh waren avonturiers in hart en nieren. Op hun YouTube-kanaal (+500.000 abonnees) en hun Instagram (+1 miljoen volgers) lieten zij de meest bijzondere, mooie en gevaarlijke plekken ter wereld zien. Om die reden waren ze ook in het provinciale park aanwezig.

Megan gleed uit en viel in het water, waarna Ryker en Alexey ook in het water doken om haar te redden. Alle drie kwamen ze door de val om het leven.

Door hun adembenemende stunts kwam ze vaker in het nieuws: een stunt in een nationaal park in West-Amerika leverden ze een gevangenisstraf van 7 dagen en een boete van $5.000 op.

✈️💦 @wanderlust

A post shared by High On Life (@highonlife) on

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.