Ha! Deze reisaanbieder maakt pakketreizen weer hip en makkelijk

pakketreizen

Tik je Instagram of Facebook open en de kans is groot dat je wordt overspoeld met exotische reisbestemmingen, picture perfect hotels en hippe hotspots. Je krijgt spontaan zin om een reisje te boeken, maar ziet door de vele tropische palmbomen het bos niet meer. De nieuwe reisaanbieder Wigwam maakt je reisopties een stuk overzichtelijker.

Urenlang scrollen

Scrollen en swipen op websites als Booking.com en TripAdvisor, hoppen van de ene airline-website naar de andere airline-website, het kan oplopen tot irritaties en frustraties. Urenlang ben je bezig met het vinden van het juiste reisje. Want het enige dat jij wilt is een leuk hotel, fijne vluchttijden en een beetje leuke prijs. De website Wigwam.travel biedt dit aan, in de vorm van pakketten die bestaan uit aanbiedingen van alle airlines en hotels.

Strenge selectie

Wigwam past een strenge selectie toe op het gebied van locatie, sfeer en uitstraling. Hierdoor krijg je alleen de leukste boetiekhotels, met picture perfect kamers, met vluchttijden waarvoor je niet in het holst van de nacht op hoeft te staan. Een tripje naar Barcelona en twee nachten verblijven in een boetiekhoel met zwembad op het dak? €159,00! Hierdoor wordt zoeken weer leuk.

Heb je wel je ideale pakketreis gevonden maar word je nog steeds tuureluur van al die hotspots die je eigenlijk wilt bezoeken op de plaats van bestemming? Dan is de nieuwe app Urban Journalist iets voor jou. Lees hier ons eerdere artikel over deze handige app!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

magazine banner

Bron: Wigwam.travel | Beeld: iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.