Haha: Ross uit Friends blijkt een dief als look-a-like te hebben en wil zijn onschuld bewijzen

ross friends

Wat als je een bekend persoon bent en je een look-a-like met grijpgrage handjes hebt? Het overkwam David Schwimmer, beter bekend als Ross uit Friends. Er ging een opsporingsbericht de deur uit van een persoon die wel héél veel op de acteur lijkt.

Guilty until proven innocence

In het opsporingsbericht is te zien hoe een dief boodschappen uit een Britse supermarkt jat. En we kennen allemaal het Amerikaanse rechtssysteem: you’re guilty until proven innocence. Dus twijfelde Schwimmer geen moment en besloot hij direct zijn onschuld te bewijzen.

It wasn’t me

Dat deed ‘ie op een erg humoristische wijze. Hij nam een filmpje op, waarin hij de diefstal nabootst, met als onderschrift: ‘Ik was in New York. Ik was het niet.’ Het zou zo een scène uit Friends kunnen zijn.

Vanwege de bizarre gelijkenis tussen de dief en David Schwimmer ging het opsporingsbericht al snel viral. Bekijk het verschil hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Washington Post | Beeld: Instagram (@_schwim_), Friends
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.