Zoontje heeft totaal niet door dat ‘ie zijn moeder met een hilarisch bord opwacht

Terugkomen van een zakentrip en dan op het vliegveld worden opgewacht door je vierjarige zoontje, dat is natuurlijk erg fijn thuiskomen. Toch moest de Amerikaanse Barbara, de moeder van de vierjarige Damien Nielsen, twee keer knipperen met haar ogen toen ze de gate uit liep. Damien stond zijn moeder op te wachten met een, uhm, wel heel bijzonder bord.

De vader van Damien vond het wel zo leuk om zijn vrouw te verwelkomen met wat humor. Hij maakte een kartonnen bord met de tekst ‘Welkom thuis uit de gevangenis, mam’ en liet zijn zoontje het bord vrolijk vasthouden op het vliegveld. De kleuter had totaal niet door waarom mensen om hem heen zo stonden te gniffelen.

Mama Barbara had overigens direct door wat er aan de hand was. ‘Ik wilde mijn man een klap verkopen toen ik het bord zag,’ verklaarde ze lachend aan ABC News. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.