Het ergste wat er kan gebeuren? Een gratis laptop!

Je kent het wel: net voor die belangrijke deadline scheidt je laptop er mee uit. Arggg! Het liefst zou je huilend op je hurken onder je bureau willen gaan zitten en daar voorlopig niet meer vandaan komen. Maar niet bij een laptop van ASUS. Want daar betekent een kaduke laptop een kosteloze reparatie én extra geld die maand, want je krijgt het aankoopbedrag uitgekeerd!

Ja, je leest het goed. Als je ASUSlaptop binnen een jaar garantiedefect is, wordt ‘ie kosteloos gerepareerd én krijg je het aankoopbedrag uitgekeerd. In plaats van onder je bureau te gaan zitten, spring je er nu bovenop. Want denk je eens in wat je met dat extra geld kunt doen… Wordt het een weekendje weg met je lief of ga  je toch voor die nieuwe garderobe?!

Beste garantie

Maar ook na dat eerste jaar laat ASUS je niet zitten als je laptop het ineens laat afweten. Je hebt namelijk nog recht op een jaar lang standaardgarantie. Waarom ASUS dit doet? Ze hebben zoveel vertrouwen in al hun laptops, dat ze nu de beste garantie willen aanbieden die er is. En daar zijn wij maar wat blij mee!

Geen kleine lettertjes661903C2E_101423_b

Heel fijn: er zijn geen kleine lettertjes. Geen enkel model is uitgesloten en daarbij maakt het niet uit bij welke winkel de laptop is aangeschaft. Een nieuw exemplaar is de ASUS Zenbook UX305. Dit Zenbook heeft een strak design en weeg slechts 1200 gram en is 12,3 mm dik. Sjouwen is dus niet meer nodig! Daarbij heeft ‘ie ongelofelijk scherp beeld, een verbeterde accuduur van maar liefst 9 uur en is ‘ie fluisterstil. Meer info over deze nieuwe musthave? Klik hier.

Wil je meer weten over de extra vorm van deze luxe garantie? Klik dan hier.