Het panel test: Eucerin DermoPURIFYER

Het Viva-testpanel probeerde de Eucerin DermoPURIFYER uit, een nieuwe verzorgingslijn die milde ingrediënten bevat. Volgens een 3-stappenplan pak je effectief de onzuivere, vette huid met mee-eters en puistjes aan. Maar is dat ook zo? Wat vonden de leden van het testpanel van deze nieuwe verzorgingslijn? Merkten ze na 1 week gebruik al verschil? De resultaten op een rij!

3-stappenproduct
Het testpanel vond het prettig om een 3-stappenproduct te gebruiken. Zo geeft het merendeel aan dat ze het idee hebben dat hierdoor hun huid beter wordt verzorgd. Ruim 83 procent heeft dan ook (bijna) iedere dag de producten gebruikt.

Verbetering huidconditie
Na het volgen van het 3-stappenplan moet de huid zichtbaar zuiverder, gladder en egaler worden. Heeft het testpanel dit ook ervaren? 36 procent van de testers had inderdaad na een week al een gladdere huid en ruim 42 procent van het panel gaf aan minder last te hebben van acne na het gebruik van Eucerin DermoPURIFYER.

Geschikt
Het testpanel zag binnen een week al duidelijk resultaat. Het merendeel, namelijk 83 procent, had nog nooit eerder producten van Eucerin gebruikt en overweegt het zeker nog eens te gebruiken.

Eindresultaat02
Over het algemeen is het testpanel tevreden met het eindresultaat. Het merendeel heeft gemerkt dat de verzorgingslijn doet wat het belooft: effectief de onzuivere, vette huid met mee-eters en puistjes aanpakken, zonder de huid droog te maken.

Meer weten over de producten van Eucerin? Kijk dan op de website.

© Beeld: Eucerin