Het panel test: Garnier Fructis Pure Shine

Het Viva-testpanel probeerde twee weken lang Garnier Fructis Pure Shine shampoo en crèmespoeling uit. Deze lijn van Garnier Fructis heeft een nieuwe anti-kalk formule. Wat vonden de leden van het testpanel van deze formule? Merkten ze verschil? Een paar meningen op een rij!

Blij met je haar
Het merendeel van de deelnemers heeft wel een verbeterpunt aan haar haar, er zijn met name veel vrouwen die aangeven beschadigd haar te hebben. Ook breekt het gemakkelijk af. Na gebruik van Fructis Pure Shine geeft ruim 90% aan verschil te merken aan haar haar. Zo ruikt het haar lekker, voelt het schoon aan en glanst het haar.

Tevreden
Veel vrouwen vinden dat hun haar lekker zacht van de shampoo en crèmespoeling wordt. Ook over de geur zijn de vrouwen tevreden. “Ik vind het heerlijk ruiken” Een aantal vrouwen van ons testpanel waren tevreden over het feit dat er geen siliconen en parabenen in de shampoo en crèmespoeling zitten. “Voor een product zonder deze ingrediënten vind ik het heel prettig.” “Je haar en hoofdhuid worden echt schoon, in tegenstelling tot shampoo met siliconen.”geen

Glanzend of sterker?
Er waren verschillende meningen over het effect van de shampoo. Een deel van het testpanel merkt na een aantal keer wassen verschil in de sterkte van het haar: “Mijn haar lijkt vooral stevig, en het ruikt heel erg lekker”. Anderen vinden dat de shampoo het haar laat glanzen. “Mijn haar pluist niet meer en glanst mooi.”

Tip voor de mensen van Garnier
De verpakking is mooi maar de dop gaat niet makkelijk open. Dit zou in de toekomst nog verbeterd kunnen worden.

Eindoordeel
Hoewel de meningen soms wat verdeeld zijn over de cremèspoeling is ons testpanel erg positief over Fructis Pure Shine Shampoo. 80% van het Viva-testpanel is tevreden tot zeer tevreden over Fructis Pure Shine. Ons testpanel gaf de Garnier Fructis Pure en Shine shampoo en crèmespoeling gemiddeld een 7.3.

© Beeld: Garnier Fructis