Het panel test: HelloFresh-proeftasje

Onlangs kon je je opgeven voor het VIVA panel om een HelloFresh-proeftasje te testen. Een groep geselecteerde, vrouwelijke fijnproevers dook achter het aanrecht en bereidde een heerlijke pasta! 

Het concept
HelloFresh bezorgt elke week een box met gezonde recepten en verse ingrediënten gratis bij je thuis. Zo eet je in ieder geval doordeweeks gevarieerd en sta je na een lange werkdag niet meer te mijmeren in de supermarkt. Ideaal, vinden wij! Maar is het Viva Testpanel ook overtuigd? Het panel vindt het concept van HelloFresh heel erg handig, vooral voor zij die drukbezet zijn: “Het is veel lekkerder dan een magnetronmaaltijd, en het is gewoon handig dat je alles thuis geleverd krijgt. Net een soort thuisbezorgd.nl, maar dan zonder junkfood. Kleine kritiekpuntjes: “Je moet thuis zijn om de box in ontvangst te nemen én het concept is voor sommigen misschien wat prijzig.”

De proeftas
De proeftas viel in de smaak en leverde heel wat positieve reacties op: “Het recept voor pasta was simpel, maar superlekker! Er zaten genoeg groenten in de tas om een prima vegetarische maaltijd mee te bereiden. De pasta was smakelijk, met nét wat extra’s door pijnpitten en kappertjes. De verse knoflook en citroen maakten het af! Wel had er een groen pepertje bij gekund, zodat je ook kan kiezen voor een spicy variant.” Een van de Testpanelleden schreef: “Ik kan niet koken (een eitje bakken gaat nog net) en het recept was duidelijk en simpel te bereiden. Het was ook nog een erg lekker. Ik kon bijna niet geloven dat ik het had gemaakt”.

Het Viva Testpanel zou HelloFresh zeker aanraden en geeft het een eindcijfer van een: 7,9!

* Ben je niet geselecteerd voor een proeftas, maar wil je wel graag een box uitproberen? Speciaal voor Viva-lezeressen biedt HelloFresh 50% korting aan op je eerste HelloFresh Box.  Ga naar de website www.Hellofresh.nl, voer de code ‘viva7PW’ in en ontvang de korting.