Het was mij een waar genoegen!

Het is ruim zeven maanden geleden dat ik als stagiair bij Viva.nl werd aangenomen. Door het dolle heen was ik. Terecht, zo bleek later.

Bloggen!
Ik had de smaak al snel te pakken. Binnen de kortste keren werd mijn lijstje met blogonderwerpen langer en langer. Normaliter werk ik lijstjes het liefst zo snel mogelijk weg, maar aan dit lijstje kwam geen eind. Aan mijn nieuwsgierigheid naar Viva.nl soms ook niet.

Viva!
Zo was ik binnen de kortste keren in de greep van de wereld die Viva heet. Uiteraard ben je overdag constant bezig met de site, maar ook ’s avonds was ik benieuwd naar het reilen en zeilen van Viva.nl. Tja, loslaten is ook een kunst… ;) Het deed wat met me, die 24/7 dat de site in beweging is. De impact van de woorden, in de blogs of op het forum… Fascinerend vond ik het en ja, nu nog steeds.

Van a tot z
Overal waar ik was deed ik inspiratie op voor blogs. Zo ontstonden er actuele blogs, receptenblogs, blogs-over-alledaagse-dingen, maar ook blogs over beladen onderwerpen zoals de blog over mijn omaatje en mijn ‘Jur-blogs’…De reacties die ik daarop kreeg zal ik nóóit vergeten, ze hebben een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Het schrijven van deze blogs was intens en heftig, het resultaat bijzonder waardevol.

Stage.. afstuderen… freelancen…
Naast het vele bloggen ging ik mij meer verdiepen in andere zaken en ontwikkelingen van de site. Daarnaast studeerde ik de laatste maanden ‘tussendoor nog even’ af… Nou ja, zo eenvoudig was het natuurlijk niet, maar het is gelukt! Vervolgens werd er een periode Viva-freelancen aan mijn stage vastgeplakt. Lucky me!

Bedankt allemaal!!!
Kortom, een bijzondere periode waarin ik on-ge-lo-fe-lijk veel heb mogen leren. Ik had het niet willen missen. Net zoals mijn fijne Viva-collega’s, de reddende Viva-angels en uiteraard de Viva-bezoekers met de mooie reacties en scherpe feedback. Heel erg bedankt allemaal!!!

Viva, het was mij een waar genoegen!

© Foto: Marleen