Hit of shit: ‘Trucker zoekt Vlam’ is vanaf nu online te bekijken

trucker zoekt vlam

First Dates, Boer Zoekt Vrouw en Love Island, we kunnen inmiddels wel stellen dat programma’s waarbij daten en de hoop op liefde centraal staat, geliefd zijn bij het Nederlandse publiek. Presentatrice Gwen van Poorten hoopt met haar nieuwe programma een graantje mee te pikken van deze hype. Zij presenteert Trucker zoekt Vlam, die sinds gisteren online te bekijken is.

Hit the road, Jack

Je raadt het al, in Tucker zoekt Vlam geen boeren maar truckers die hopen hun nieuwe liefde te ontmoeten. Want, net als bij de boeren van Yvonne Jaspers, praktiseren truckers een bijzonder beroep. Ze zijn veel van huis en maken honderden kilometers in alle eenzaamheid in hun vrachtwagen. Uitverkorene voor het eerste seizoen zijn truckers Jeffrey, Chris, Ed, Dennis, Peter en Myron.
Ze stelden zich een tijdje geleden voor via een korte video, waarna potentiële ‘vlammen’ zich konden opgeven. Mét succes, want veel vrouwen blijken te zwichten voor het beroep van vrachtwagenchauffeurs. ‘Zat er op Tinder maar een knop om alleen vrachtwagenchauffeurs te selecteren,’ zegt de Texelse Femke, die zich opgegeven heeft als vlam voor chauffeur Chris.
Inmiddels zijn de eerste afleveringen – die een kleine 10 minuten duren – te bekijken via de website van het AD.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: AD, beeld: AD, Trucker zoekt Vlam
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.