Zo reageren twitteraars op het vertrek van Humberto Tan bij RTL Late Night

In tranen vertelde Humberto Tan gisteravond in RTL Late Night dat hij per 1 juli stopt als presentator. Op Twitter is er lof voor de manier waarop Humberto het nieuws gisteravond bracht. Maar ook voor de manier waarop hij de show de afgelopen jaren presenteerde. Hij wordt geprezen om zijn oprechtheid, interesse en het respect waarmee hij zijn gasten behandelde.

Vervanger Twan Huys wordt met wat reserve onthaald. Niet iedereen begrijpt de keuze voor Twan door RTL. Sommigen opperen dat Beau van Erven Dorens zou een logischer keuze zijn geweest. Door Twan Huys als opvolger te benoemen lijkt het alsof RTL ervoor kiest om minder luchtige human interest-onderwerpen te brengen, en meer diepzinnige gesprekken. En daar hebben we Eva Jinek al voor, aldus een twitteraar. Een klein protest is al begonnen met de hashtag: #twanisgeentan. En als dat niets helpt, dan vinden we dat Humberto een plekje moet krijgen in College Tour.

 

Bron Twitter| Beeld ANP

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.