Iedereen piemelfris!

Er was eens een meneer Tibor Korozsi. Dagenlang piekerde hij zich suf, want aan zijn zaak zat een vreemd luchtje.

Deofris
Stijve ledenmaten kreeg hij van al dat nadenken, wat is toch de remedie tegen een stinkende piemel? En toen, tijdens het ochtendritueel kwam hij op het lumineuze idee. Met zijn haren netjes in de gel, zijn wangen in het schuim sprayde hij wat deofris onder zijn oksels. Maar als zijn oksels lekker kunnen ruiken, is dat wellicht dé oplossing voor zijn piemel die achter het randje niet zo lekker ruikt. Nog voor na te denken besprenkelde hij zijn penis met de deo: een brandend gevoel resulteerde.

Vraagtekens
Dus moest de ietwat teleurgestelde Tibor een deo ontwikkelen die niet prikt en niet brandt. Hij trok zich weer terug op zijn zolderkamer en ontwikkelde verschillende middeltjes. Deo van rozenbottels, van lavendel en chocola: hij testte ze allemaal één voor één tot hij het perfecte product ontwikkeld had. Op maandag 24 oktober was dan eindelijk de grote dag aangebroken. Hij mocht zijn Freshim lanceren: ‘de eerste verzorgende piemel-deo ter wereld’. Daar waar Tibor fris en gelukkig verder leefde, zet ik mijn vraagtekens. Want als er een slechte walm van zijn wokkel af komt dan moet hij hem toch beter wassen? Wat is er mis met douchen? En het is toch niet lekker als hij de ongewassen piemel besprayt met bloemetjesgeur terwijl daaronder de slechte geuren zich bergen?

Goedgeurende piel
Natuurlijk prefereer ik de schone, goedgeurende piel, maar piemels die stinken, moeten beter gewassen worden die zijn niet te verbloemen met deo. Meneer Tibor Korozsi en alle mannen die denken dat dit het nieuwe Axe-effect is, mag ik jullie uit die sprookjesachtige droom trekken? Een spraytje piemelfris is namelijk nog geen frisse piemel!

Foto: Istockphoto.com