Ik zie er geen gat in

Een van de smerigste scènes uit de roman Turks Fruit: de jonge kunstenaar Eric Vonk stapt na een anale vrijpartij met zijn grote liefde Olga onder de douche, en komt daar tot de ontdekking dat zijn lid onder de plakkende bruine derrie zit. De arme Eric moet vervolgens keihard boenen om het zaakje weer schoon te krijgen.

Toen ik deze scène als zestienjarig meisje las moest ik bijna overgeven. Vanaf dat moment wist ik zeker: aan mijn artiesteningang geen polonaise, no way dat één van mijn vriendjes uren moest gaan schrobben op mijn bruine vlekken.

Deze lijn hield ik vier jaar vast, totdat ik op vakantie smoorverliefd werd op een Spanjaard die van anale seks zijn hobby had gemaakt. Er was toch niets om je voor te schamen en met een beetje voorbereiding hoefde het ook niet vies te worden- zo verzekerde T- terwijl hij teder door mijn haar streek. Ik zette me over mijn aversie heen, met als gevolg dat ik een paar dagen staand moest eten. Toen wist ik weer zeker:
dit is niets voor mij, deze activiteit doet namelijk ook nog eens ongelooflijke pijn.

Ik probeer liberaal te zijn over het onderwerp. Waarom niet – zeg ik tegen vriendinnen –  als jij dat leuk vind, prima. Toch? Toch bekruipt het gevoel mij dat ‘de anus’ simpelweg niet gemaakt is om iets in te stoppen en al helemaal niet iets dat groter is dan een bevroren erwt.

Nou behoor ik met mijn preutse ideeën over mijn eigen anus tot een uitstervend ras. Volgens de Rutgers Nisso Groep wordt anale seks namelijk steeds normaler. Gemiddeld doet een kwart van seksend Nederland aan anale seks. Toch is het  nog steeds geen onderwerp voor bij de koffieautomaat. Maar weinig vrouwen geven toe dat ze tussen de lakens bruinwerkers zijn. Is daarmee anale seks één van de laatste taboes?

En hoe zit het onder de Viva-lezeressen, houden die hun billen stijf op elkaar, of doen ze het massaal ‘op zijn Grieks’. Vul daarom deze enquête in, zodat wij een beeld krijgen over de vraag: hoe anaal zijn we nu helemaal?

Kom maar op met die enquête! 

Helaas, de enquête is offline gehaald. We hebben genoeg respondenten. Bedankt daarvoor!

Let op: bij de vragen in deze enquête zijn we ervan uitgegaan dat je in ieder geval 1x aan anale seks hebt gedaan.
EN: In sommige browsers laadt de enquête niet goed. Probeer dan deze link naar de vragenlijst!

CC foto: antjeverena