De jonge Brad Pitt in een zwembroek en 10 andere vergeten reclames met celebs die je wilt zien

Mila Kunis

Reclames, we hebben er niet zoveel mee. Behalve dan die waarin de grote Hollywoodsterren ooit schnabbelend aan hun centjes kwamen. Want de nostalgie van een Courteney Cox die haar huur betaalde met een tamponreclame, of Bruce Willis die zich met hart en ziel in een absurde drankcommercial stort, dat wíl je toch gewoon zien?

Speciaal voor jou zetten we er 11 onder elkaar. You’re welcome.

Leonardo DiCaprio voor Bubble Yum

Deze grote Hollywoodster was als 14-jarige jongen te zien in een reclame voor kauwgom. En uiteraard ziet Leo er met zijn baby face als 14-jarige uit als een kind van 9. En kijk hier meteen de 3 beste en slechtste films van Leonardo DiCaprio.

Jennifer Lawrence voor MTV’s My Super Sweet 16

Lawrence speelde onder andere in The Hunger Games, American Hustle en X-Men: First Class. Maar ze was ook te zien in een reclame voor MTV’s My Super Sweet Sixteen. Mocht ze op een bed liggen terwijl ze werd rondgedragen, ja Jenn, those were the days…

Lees ook: Bingen maar: deze series en films zijn nieuw op Netflix

Megan Mullally voor Egg McMuffin

De vrouw die Karen uit Will & Grace onsterfelijk zou maken (Oh Smithie…) zat nog een blauwe maandag met John Goodman in een MacDonalds reclame.

Britney Spears voor Mauls BBQ saus

Jup. Vóór de Mickey Mouse Club was het voor Brit al werken geblazen. In een gruwelijk slechte reclame voor BBQ-saus dit keer.

Brad Pitt voor Pringles

De grote doorbraak voor Pitt was zijn rol in de briljante film Thelma & Louise van Ridley Scott. Maar hij was lang daarvoor te zien in een reclame van Pringles-chips. Hij mag de hunkie beachboy uithangen, en dat doet hij uiteraard fenomenaal. Want dat kan onze Brad. Of nou ja, dat kon hij. Inmiddels is hij wat te belegen voor dat soort rollen.

Ben Affleck voor Burger King

Affleck, wie kent ‘m niet. Hij speelde onder andere in Batman vs. Superman: Dawn of Justice, en schreef ook mee aan de Oscarwinnende film Good Will Hunting. Maar eerst speelde hij een met testosteron-gevulde puber in een reclame voor Burger King.

Elijah Wood voor kaas

Ja, inderdaad: kaas. De organisatie ter promotie van zuivelproducenten in Amerika wilde kaas onder de aandacht brengen. En hoe doe je dat beter dan met een schattig ventje dat z’n groente alleen maar lekker vindt met kaas erop. En Frodo, sorry: Elijah mocht met z’n schattige bekkie op tv, hooray.

Courteney Cox voor Tampax

Voor Friends had Cox de eer om tampons aan te prijzen. In spandex, met op de achtergrond een stel vrouwen die illustratief door de knieën gaan, want zitten die Tampax tampons niet fantastisch? Geen betrouwbaardere BFF om het je te vertellen dan Courteney Cox. We rennen meteen naar de winkel.

Bruce Willis voor Seagrams drank

Deze bizarre reclame van voor Willis’ hoogtijdagen gaat maar niet voorbij. Hij zit in een bar, dan komen er drie dames, die nemen ‘m mee, op straat wordt een feestje gebouwd, en dan gaat het verder in een kelderbar… Jongens, stop!

Mila Kunis voor Lisa Frank speelgoed

Oké, deze is pittig. In een halve minuut weet deze reclame de 12-jarige Kunis in twaalf outfits te duwen én te laten praten op een geluidsfrequentie waarvan dolfijnen zich op het strand werpen om te sterven. Maar ze haalde mooi wel de rol van jonge Gia in de gelijknamige film binnen. Chapeau.

Morgan Freeman voor Listerine

In de jaren ’70 speelde Freeman nog een electriciteitsmast-reparateur die een collega vertelt hoe goed Listerine is. Bizarre setting, inderdaad ja.

Joseph Gordon-Levitt voor Pop Tarts

Het is misschien een mierzoete reclame voor een mierzoet product, maar toch zie je hier wel een acteur in de dop. Gordon-Levitt moet met deze reclame de regisseur wel verdomde blij hebben gemaakt, zo naturel babbelt de 10-jarige de tekst eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: Superguide
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.