Kattenvrouwtjes opgelet: deze koffer wíl je hebben

kattenkoffer

Een kattenvrouwtje ben je niet alleen wanneer je met je poezenbeest op schoot zit, een kattenvrouwtje ben je 24/7. Dus óók wanneer je op reis gaat. De makers van Fravel weten dat maar al te goed en hebben daarom een koffer ontworpen voor de ultieme cat lover.

De koffers van Fravel zijn namelijk geïnspireerd op ons favoriete huisdier en zijn voorzien van oren, een hart en wielen in de vorm van pootjes.

Hoewel de oren an sich al fantastisch zijn, zijn deze ook nog eens magnetisch en wiebelen ze wanneer je je koffer aait. De oortjes kunnen ook draaien. Het hart op de buitenkant van de koffer klopt wanneer je ‘m meetrekt en de wieltjes zijn gemaakt van een transparante kunststof waardoor het van een afstand lijkt alsof de koffer op z’n poten rondloopt. Geweldig toch?

De koffer heeft inmiddels genoeg geld opgehaald op Kickstarter en kan je al bestellen als pre-order. Als je ‘m nu bestelt, kan je deze herfst je eerste trip maken met de kattenkoffer.

De makers van de ultieme kattenvrouwtjeskoffer zijn overigens niet zeker of de koffer de bagageband en het ruim overleeft. Fravel geeft dan ook als tip om de koffer alleen als handbagage te gebruiken.

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Bron Beautify | Beeld Fravel