Keuzestress? Met deze tools vind je gemakkelijk leuke films en series op Netflix

nieuw netflix november

Het aanbod op Netflix telt inmiddels meer dan duizenden films en series. Logisch dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er een aantal tools dat je helpt om de leukste films en series te vinden.

JustWatch

Het aanbod van Netflix verandert wekelijks, maar niet elke nieuwe film of serie verschijnt tussen je persoonlijke suggesties. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste releases, zou eens een bezoekje aan JustWatch moeten brengen. De website verzamelt namelijk alle nieuwe films en series op een tijdlijn, zodat je nooit meer iets mist.

Fan TV

Gepersonaliseerder dan dit wordt het niet. De app Fan TV verzamelt namelijk films en series op basis van je profiel en persoonlijke voorkeuren. Een soort datingapp, maar dan voor films en series dus.

Flixable

Ben je op zoek naar de populairste serie du moment? Of de nieuwste films? Op Flixable kan je alle films en series die Netflix rijk is sorteren op genre, beoordeling of releasejaar. Ook vind je hier een handig overzicht met films en series die binnenkort uit het aanbod zullen verdwijnen, zodat je die niet per ongeluk mist.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron HLN.be | Beeld iStock