Kijktip voor vanavond: Feuten is terug op televisie

De zomer zit in een dipje, dus wat beter te doen dan op de bank kruipen en genieten van een van je favoriete Nederlandse series? BNN heeft het helemaal goed begrepen en begint daarom vanavond met het opnieuw uitzenden van Feuten!

Dat is natuurlijk hartstikke ‘meaui’ nieuws, zoals de praeses zou zeggen. Iedere avond om 22:00 uur zullen de afleveringen van seizoen 1 t/m 3 opnieuw uitgezonden worden.

Om je geheugen even op te frissen: Feuten is de serie over het wel en wee binnen het Amsterdamse studencorps H.S.C. Mercurius. Er wordt gezwoegd tijdens de ontgroening, gestreden om de plek als praesus en de feuten krijgen veel te verduren. Met onder andere Manuel Broekman, Hanna Verboom, Tim Murck en Anna Speller. Ga jij vanavond kijken?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.