Koninklijke baan-alert: Máxima zoekt nieuwe secretaresse

koningsdag máxima

Zoek jij een baan waarmee je op verjaardagen de blits kan maken? Of sta je al van kleins af aan te trappelen om voor het koninklijk huis aan de slag te gaan? Dan is misschien wel de vacature van jouw droom verschenen. De secretaris van Máxima is namelijk op zoek naar een nieuwe secretaresse.

Skills

Het gaat om een baan van 36 uur met een maximaal bruto salaris van 3130 euro. Klinkt niet verkeerd, toch? Maar vergis je niet: als secretaresse van de koningin moet je wel over een aantal kwaliteiten beschikken. Zo is het belangrijk dat je discreet op vertrouwelijke zaken kunt reageren én dat je zowel de Spaanse als de Duitse taal beheerst. ‘Kennis van, inzicht en gevoel voor verhoudingen’ worden genoemd, evenals ‘intercultureel aanpassingsvermogen’.

Steunpilaar

Het gaat om secretariaatswerk voor het vijftienkoppige algemeen secretariaat van het Hof. Dit team werkt aan van alles: van de voorbereiding van binnenlandse evenementen tot ondersteuning van privézaken. De nieuwe secretaresse moet vooral de steunpilaar worden van Gabriella Sancisi, particulier secretaris van de koningin. Sancisi helpt de koningin met haar VN-taken.

Interesse? Solliciteren kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: ANP