Koop een arm om je heen

Als ik alleen in bed lig, grijp ik wel eens stevig het kussen vast. Een beetje houvast is nooit weg. Maar nog nooit heb ik gedacht: had ik maar een kussen met een arm!

De boyfriend bodypillow: een kussen met pyjamajasje
Of beter nog: een kussen in de vorm van een mannentorso met een leuk blauw pyjamajasje, met daaraan één arm. Zoals de boyfriend bodypillow. Een kussen in de vorm van een half mannenlijf, waar je ’s nachts tegenaan kunt kruipen. Die ene arm drapeer je om jou en je glanzende satijnen setje en vervolgens knuffel je dat kussen helemaal plat. Who needs a man?

Erger dan de snuggie
Ik stuitte toevallig op de boyfriend bodypillow toen ik gepassioneerd vertelde over de snuggie. Juist, ja de deken met mouwen, de meest a-geile uitvinding op aarde. Helaas heb ik ook nooit gedacht: verdorie, nu moet m’n arm onder de deken vandaan komen om te zappen, had ik maar een deken met mouwen! Had ik dat wel gedaan, dan lag ik nu in mijn tweede huis op de Bahama’s te dobberen op zo’n luchtbed waar je je cocktail in de armleuningen kunt zetten. Ook een briljante uitvinding trouwens.

Lepeltje-lepeltje met je gevierendeelde man
De boyfriend bodypillow is weer zo’n noviteit waarbij ik dacht: dit is een grap, nee, dit kan niet echt iets zijn wat serieus in productie is genomen. Wie wil er lepeltje liggen met een kussen in de vorm van een gevierendeelde man? Maar dat dacht ik ook bij het zien van de commercial van de snuggie, die toch een regelrechte hit is geworden. Inclusief goedkope snuggie-rip-offs van Blokker en Scapino. Op Amazon.com is de boyfriend bodypillow verkrijgbaar voor het vriendenprijsje van 28 dollar.
Geen geld voor een arm om je heen die niet snurkt.

CC foto: still Youtube