Korting op de huidvriendelijke producten van Dermolin!

dermolin

Met de zomer in aantocht vullen we de kledingkast alvast met jurkjes, shorts en mouwloze topjes. We kunnen weer wat skin showen! Dan is het wel zo fijn als de boel er een beetje aangenaam uitziet, toch? Droge plekjes bijvoorbeeld: daar valt soms – hoe irritant – niet tegenop te smeren.

Perfect voor de droge of gevoelige huid
De huid doorstaat dagelijks een hoop ellende. Warme douches, droge lucht en bacteriën kunnen onder meer de boosdoeners zijn van een droge of onzuivere huid. Dermolin kan daar goed bij helpen. Het merk heeft onlangs haar producten voorzien van de bestandsdelen Pentavitin® en Symcalmin®. Pentavitin® is een 100% natuurlijk complex dat bindt aan huideigen proteïnen, waardoor de natuurlijke vochtbalans wordt hersteld. Bye bye droge plekjes! Symcalmin® is een complex afgeleid van haver, die een kalmerende en verzachtende werking heeft op de jeukerige en droge huid. Ideaal voor mensen die snel kampen met een gevoelige huid die niet veel kan hebben.

Goede beoordeling
Fijn aan de producten van Dermolin is dat ze geen conserveringsmiddelen, zeep, kleurstoffen of parfum bevatten, bestandsdelen die er doorgaans voor zorgen dat je huid gevoelig of droog wordt. Daardoor zijn de rijke en romige verzorgingsproducten geschikt voor iedereen – of je nou jong, oud, man of vrouw bent. In het assortiment vind je onder meer shampoo, bodymilk, een face wash en een masker.
Het VIVA-testpanel beoordeelde de producten van Dermolin vorig jaar. 85% van de testers merkte dat haar huid meer gekalmeerd en gehydrateerd was, 91% zou de producten aan een vriendin aanraden.

3 euro korting!
Wil je liever op je gemak het assortiment van Dermolin bekijken? Dan hebben we ook een fijne actie: met deze bon krijg je (t/m 8 juni) bij Kruidvat € 3 korting op een Dermolin-gezichtsverzorgingsproduct of -deodorant.