Beter dan een limousine: je kunt de auto van Bassie en Adriaan huren

bassie en adriaan auto huren

Een vrijgezellenfeest of andere gelegenheid waarbij je een opvallende vierwieler nodig hebt? Vergeet de limousine, je kunt namelijk ook de auto van Bassie en Adriaan huren. Allememaggies!

Bij autobedrijf Visscher is er een replica van de auto van Bassie en Adriaan te huur. Het gaat om de Talbot Matra Rancho waarin de clown en de acrobaat in de jaren tachtig rondreden. De naam van de auto zegt je misschien weinig, maar als we uitleggen dat het om die rode auto met gele stippen en opvallende lampen op de motorkap gaat, gaat er vast en zeker een belletje bij je rinkelen.

Geen hoge prestaties

De omschrijving van de huurauto is overigens niet al te positief: ‘Rijden doet de Rancho op zijn hoge 14-inch banden met grof profiel niet bepaald geraffineerd. Je zwalkt over de weg en de auto helt flink over. Opvallend is de redelijk directe besturing, de testauto is achteraf voorzien van stuurbekrachtiging. Met 1.130 kilo is de Rancho geen zwaargewicht, hoge prestaties zijn niet zijn ding,’ zo valt op de website te lezen. ‘Het advies is simpelweg om rustig aan te doen, dan heeft de Rancho het veel beter naar zijn zin.’ De auto een dag huren kost je € 250,-.

Toch enthousiast geworden en wil je de auto van Bassie en Adriaan een dagje huren? Klik hier!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Topgear | Beeld Visscher Autogroep