Lindsay Lohan nodigt Beyoncé en Britney zomaar uit voor haar verjaardag via deze tweet

lindsay lohan

Ze waren de it-girls van de 2000s en misschien wel de meest glamoureuze drie musketiers die we ooit gehad hebben: Britney Spears, Paris Hilton en Lindsay Lohan. Want er was eens een tijd dat deze 3 bff’s waren. Nu gaat ieder van hen hun eigen weg, al zou Lindsay graag nog een reünie op touw willen zetten. Ze gebruikt daarvoor haar verjaardag als beste mogelijkheid.

Zowel Paris als Britney als Lindsay hebben pieken en dalen gekend de afgelopen jaren. Ze groeiden op onder de lens van de paparazzi’s, waren jong en beroemd en gingen ieder de fout in wat betreft drank en drugs. Het lukte Britney en Paris om weer op te krabbelen, maar Lindsay heeft daar meer moeite mee. Zij blijft maar klooien met haar afspraken op de filmset, diefstal en feestgedrag. Maar ook LiLo mist the good old times en wil graag terug naar toen. Dit weekend viert ze haar 31ste verjaardag en dat leek haar de uitgelezen kans om een reünie op touw te zetten.

Echter geen chique uitnodigingen voor LiLo, nee nee, ze slingerde een tweet de wereld in om haar voormalige bff’s uit te nodigen voor haar verjaardagsweekend. In Mykonos, Griekenland weliswaar.  Voor het gemak nodigde ze ook Beyoncé, die net bevallen is van haar tweeling, uit voor het Griekse feestje. Kort daarop volgde een meer cryptische tweet richting Emma Stone, die Lindsay zelf aanduidt als ‘Trump tweet’ (wat vaak staat voor een ondoordachte sneer jegens deze of gene). Ze plaatste de tweet ook door op haar Instagram, maar deze werd na een tijdje weer verwijderd. Wat denk jij, zou Lindsay deze actie bewust hebben uitgevoerd?

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

 Bron: Elite Daily | beeld: Instagram, Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.