Kijktip voor dit weekend: het tweede seizoen van Making A Murderer staat op Netflix

Als je dacht dat het eerste seizoen van Making A Murderer pittig was, dan snappen we je helemaal, want dat dachten wij ook. Toch lijkt het tweede seizoen nóg heftiger te worden. We werden geteased met twee trailers en nu is het eindelijk zover: Making a Murderer seizoen twee staat op Netflix!

Lees ook: het tweede seizoen van Making A Murderer komt er bijna aan!

Werd in het eerste seizoen nog gesproken over het schattige dreamteam van advocaten dat Steven Avery pro bono bijstond, nu staat er een nieuw – vrouwelijk – advocaten leger te popelen om zijn onschuld te bewijzen. De trailers logen er niet om: het vervolg van de juridische strijd zal ditmaal nóg harder worden uitgevochten.

Maar zoals al door Netflix eerder werd aangekondigd zal het tweede seizoen niet alleen maar over het juridische gehannes tussen de Staat en de familie Avery gaan. De documentaire zoomt ook in op de persoon die Steven Avery was en is, en op het leed van hem en zijn familie. En heel fijn: het tweede seizoen staat vanaf vandaag op Netflix!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Netflix | Beeld: Netflix, YouTube
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.