Mammoetfrikandel à la carte (18+)

Attentie attentie: er is geneukt. Ik herhaal: er is geneukt.

Bachelor Lars heeft zijn driekoppige harem naar Dubai overgevlogen. Alhier heeft hij vierentwintig uur per baarmoeder om de bevruchting te laten plaatsvinden. En de tijd gaat… NU in!

Het kwam neer op die tong…
Ik zou deze blog nu kunnen gebruiken om de drie dates te gaan beschrijven, maar daar zit denk ik niemand op te wachten. Zo bijzonder was het niet. Er werd wat op een kameel gereden, in een vliegtuigje gevlogen en van een skipiste gerold. Het kwam allemaal neer op één vadsige bruine tong in drie verschillende keeltjes. Dat hebben we allemaal al gezien.

Het seksgedeelte aan de binnenkant van mijn ogen
Ik spoel meteen door naar het seksgedeelte. Nu hoor ik jullie denken: was er een seksgedeelte? Heb ik net toen ik op zoek was naar de koektrommel het seksgedeelte gemist?! Nee, u heeft niets gemist. Maar als ik smakgeluiden hoor onder een wazig beeld, als ik een close-up zie van uitgetrapte schoenen naast een tweepersoonsbed, of als ik een man “Ik zeg: douchen” hoor roepen als hij de deur sluit achter de kont van een bloedmooie studente, dan kan ik de rest van de scène wel aan de binnenkant van mijn ogen bekijken! Sta mij toe een stukje te freestylen

Dit is wat er gebeurde zonder camera:
“Ik zeg: douchen…” Lars trekt de kamerdeur achter zich dicht “…anders geef ik af op het bed.” Zodra Lars zijn pielemoos even gebruiksklaar heeft gemaakt, stapt hij met alleen een handdoek om zijn heupen de slaapkamer in. Daar ligt Laila/Mariëlla/Karin (omcirkelen wat van toepassing is) met een hand onder haar hoofd op het witte bed. Er volgt een camerashot van de geschoren onderbenen van Lars. De handdoek valt op het crèmekleurige tapijt. Langzaam trekt de camera via zijn benen omhoog. Ik weet precies wat er gaat komen.

De lul van Lars
De twee vragen die heel Nederland zich stelt zal ik bij deze beantwoorden: Ja. Lars is overal even bruin. En ja. Lars heeft een lange lul. Een tong zo groot als Texel, een gok als de Vesuvius en armen waarmee je aan je knieholte kan krabben zonder te bukken, dat wijst op een slingerslurf. Maar geen gewone slingerslurf. Het ziet eruit als, hoe kan ik dit het beste omschrijven… als een mammoetfrikandel. Da’s een frikandel, maar dan langer en dunner. En bij het exemplaar van Lars waren ze ook nog eens vergeten het geval na vijf minuten uit de frituurpan te halen. De penis van Lars ziet eruit als een mammoetfrikandel die drie kwartier in de hele olie heeft gezwommen.

Met Robert door de drive-inn
Wat er na het onthullen van de klabanus van Lars gebeurt moge duidelijk zijn. Laila/Mariëlla/Karin krijgt trek. Na de teleurstellende ontdekking dat de frikandel van Lars naar salmiaklolly smaakt wordt Robert gebeld die haar met zijn witte limo naar de dichtstbijzijnde snackbar moet brengen.

De carte van de Febo
Back to reality. Lars heeft drie nachten achter elkaar een andere vrouw in zijn bed gehad. Blijkbaar viel dit in één geval nogal tegen. De hoge verwachtingen die Laila wekte met onder andere de pijpdemonstratie op de sigaar en kamasutrastylo manoeuvres op de achterbank van het vliegtuigje zijn kennelijk niet waargemaakt toen puntje bij paaltje kwam. Gedoodverfde winnaar Laila is eruit geknikkerd. Ze kon het niet laten nog even haar vuist te heffen en te knauwen: “Blijkbaar houdt hij van goedkoop, want ik ben à la carte en zij zijn lopend buffet.” Ik vraag me af waar die carte van Laila hangt, aan de muur bij de Febo om de hoek? De mammoetfrikandellen zijn uitverkocht.

Foto: still uit filmpje

Voorgaande blogs:
Het is stil aan de overkant (van de tafel)
Bruine beren en softporno
Dinges, Huppeldepup, What’s her face en Die ene
Is dat een kreeft in je broek of ben je blij me te zien?
Het skuddende scrotum says no
Spicy Chicken voor vrienden