Virtueel manifesteren: met TikTok-truc ‘369’ boek je heel snel resultaat

'369'

Manifesteren kun je leren. Het kan zelfs virtueel, als je geen fan bent van uren op een kussentje zitten zweven of een hele dag in de weer gaan met het maken van een moodboard. De TikTok-truc ‘369’ gaat viral, en zou dé manier voor het verwezenlijken van je dromen zijn.

Allereerst, wat is manifesteren ook alweer? Het betekent letterlijk ‘zich openbaren’. Het is het tastbaar maken van jouw gedachten en wensen, door je er heel veel op te focussen.

Manifesteren

Manieren om dit te doen zijn onder andere het maken van een moodboard, zodat je jezelf dag in dag uit herinnert aan wat je wilt bereiken. Dit kan om iets kleins gaan, zoals het kunnen rennen van een rondje door het park, maar ook om iets groters zoals je droombaan binnenslepen of de partner van je leven aantrekken.

‘369’-methode

Op TikTok gaat er nu een methode rond waarmee je in wel heel korte tijd je droomleven zou kunnen manifesteren. Door middel van de zogenaamde ‘369’-methode. TikTokkers melden dat ze zelfs na een dag deze methode toepassen al dingen voor elkaar hadden gekregen.

De tekst gaat verder onder de video.

@princesstannyReply to @gwennmichelle good luck! Hope this helps!! 🙂 ##loa ##369method ##manifest ##manifestation ##lawofattraction ##spirituality ##1111♬ original sound – princesstanny

Zó pas je deze methode toe:

  • Schrijf op wat je wilt manifesteren. Doe dit zo specifiek mogelijk, echt tot in detail.
  • In de ochtend schrijf je deze droom of wens drie keer op, direct na het wakker worden.
  • Daarna doe je ditzelfde in de middag, maar dan zes keer
  • En als laatste herhaal je dit nog ene keer in de avond, maar dan négen keer.

Dat is alles! Doordat je iedere dag zó bewust met je droom omgaat en er zo heel intensief mee bezig bent, zou je ook heel snel resultaat boeken. Ga jij het proberen?

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Workjuice | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.