‘Me lovin the cock’

geen

Seks hebben met een willekeurige man in een vies bubbelbad, terwijl je zo dronken bent dat je je eigen naam niet meer weet,  is orde van de dag.

Zuipen en seks
Althans in Geordie Shore.  In dit ‘leerzame’ programma – dat het kindje van Oh Oh Cherso had kunnen zijn – gaat het maar om twee dingen: zuipen en neuken. En vooral in die volgorde. Eerst moet er even flink veel drank achterover worden gegoten en als de vijf verschillende soorten mixdrankjes dan eindelijk hun werk hebben gedaan, dan is het tijd dat het bubbelbad aangezet wordt, de kleding uit gaat en er flink gerotzooid mag worden in heet water waar god mag weten wat indrijft (denk aan ketchup, sperma en heel veel haarlak).

Waanzin
Ik kijk naar dit programma met zowel verbazing als bewondering. Termen als ‘slags’ en ‘me lovin the cock’ en ‘banging some birds’ doen mij zowel huiveren als giechelen. Wanneer er weer een stel de ‘fuckhut’ induikt, gil ik tegen de televisie en als een dame in een veel te kleine bikini een scheet laat in een volle jacuzzi ben ik me een potje plaatsvervangend aan het schamen. Als de mannen naar een stripclub gaan en de vrouwen uit wraak hun bedden vernielen, zit ik te gieren op de bank.

Genieten
Ja, dit programma is walgelijk. En ja, het is het zoveelste ordinaire programma dat de televisie rijk is. Maar ik kan mezelf niet helpen, na een dag hard werken waarbij mijn brein optimaal is gebruikt, vind ik het heerlijk om voor de buis naar dergelijke programma’s te kijken. Geordie Shore is een wereld die onmogelijk nog verder van de mijne af had kunnen staan. Misschien dat ik er daarom zo schaamteloos van kan genieten. Wat jullie?

Bron foto: allaboutgeorge