Nooit meer je vriendinnen kwijt op festivals met deze handige app

app vriendinnen festival

Elk weekend kun je wel ergens dansen en drankjes doen op een festival. Naast plassen in een toiletcabine is er nog een nadeel aan festivals: het kwijtraken van je vriendinnen. Maar daar is nu iets op gevonden.

Appjes als ‘waar ben je dan?’ en ‘we staan rechts voor het podium’ zijn je waarschijnlijk niet onbekend wanneer je regelmatig een festival bezoekt. Met de app Woov is dat nu verleden tijd.

De handige app heeft per festival een costumized interactieve festivalkaart waar je je vriendinnen op kunt zien. Door middel van GPS lokaliseert de app je vrienden zodat je ze gemakkelijk weer kunt vinden en samen kunt genieten van het festival. Woov heeft inmiddels al samenwerkingen met Defqon 1, Awakenings, Welcome to the future, Mysteryland, Soenda en Concert at sea afgesloten, dus op die festivals hoef je nooit meer vriendloos het festivalterrein over.

Altijd op tijd bij je favo artiest

Maar Woov heeft nog meer handige functies. Op de plattegrond staan ook alle bars, food stands en stages aangegeven. Als je op een stage klikt, zie je meteen welke artiest daar zijn kunstje vertoont. De app is ook voorzien van een timetable, die je vertelt hoe laat je moet gaan lopen om je favoriete artiesten te zien. Handy!

Tinder 2.0

Wie weet loop je op een festival wel de liefde van je leven tegen het lijf. Met Woov wordt dat nog een stukje makkelijker gemaakt. Op de app zit een functie die lijkt op Tinder, met als belangrijkste feature dat je mensen die op hetzelfde festivals zijn kunt liken én kunt vinden.

Woov is gratis te downloaden voor Android of iOs.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Yellowtipi | Beeld iStock