Poedelnaakt aan tafel: het kan in dit restaurant in Parijs

Altijd al eens willen ervaren om poedelnaakt te dineren? Grijp nu je kans en rij naar Parijs. Naaktrestaurant O’naturel heeft daar zijn deuren geopend.

Frankrijk telt twee miljoen naturisten, dus een slimme zet van tweelingbroers Mike en Stéphane is dit restaurant zeker. De broers hebben overal rekening mee gehouden: zo hoef je niet met je blote billen over straat, maar worden bij de ingang van het restaurant kluisjes aangeboden waarin je je kleding kan opbergen. Ook over de hygiëne hebben ze nagedacht; de stoelen zijn voorzien van doorzichtige hoezen. Bang voor pottenkijkers? Niet nodig, want voor alle ramen hangen gordijnen.

Het restaurant serveert de Franse keuken, heeft een keuze aan diverse veganistische gerechten en biedt een ruime wijnkaart aan.

O’naturel is niet het eerste restaurant dat uitpakt met bloot dineren. In Londen opende vorig jaar het restaurant The Bunyadi.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron AD | Beeld iStock