Metropolitan Luxury (+winactie!)

Het is zo oneerlijk. Tot vandaag had ik er nooit echt moeite mee. Maar nu ik het boek ‘Metropolitan Luxury’ heb gelezen (de plaatjes heb bekeken, bedoel ik) vind ik mijn studentenkamertje vol Ikea-meubels ineens lang niet meer zo leuk.

Ineens lag hij op mijn bureau. ‘Metropolitan Luxury’ van Eric Kuster, internationaal interieur2.jpgbekende interior designer. Kwijlend bladerde ik door het boek, want wat een prachtige foto’s. Zo glamorous, stijlvol, rustgevend. Ik wil nooit meer Ikea.

Eric Kuster heeft al vele bekende optrekjes gestyled. De chique interieurs van de Amsterdamse clubs Jimmy Woo en Bar Arc en vele hotels en restaurants komen van zijn hand. Ook heeft hij voor de luxueuze uitstraling van het Rotterdamse Boudoir gezorgd. Verder richt hij de huizen van diverse bekende Nederlanders in, waaronder het huis van zwemster Inge de Bruijn.

En nu zijn Eric Kusters creaties vastgelegd en gebundeld tot een enorm boek. De foto’s zijn gemaakt van de interieuren van clubs en private residences in onder portret-eric.jpgandere Rotterdam en Amsterdam, Ibiza, Bali, de Algarve en aan de Cote d’Azur.

Misschien leuk om te weten: Eric Kuster richt de stand van More Than Classic in op de woonbeurs (26 september t/m 4 oktober in de RAI).

Wil jij ook het ultieme Metropolitan-gevoel ervaren? Dat kan, want wij geven vijf gesigneerde exemplaren weg van ‘Metropolitan Luxury’ van Eric Kusters.

Bestellen met korting!
Als je het boek niet wint, wees niet getreurd! Want je kan ‘Metropolitan Luxury’ nu ook met korting bestellen! Je betaalt dan €29,95 i.p.v. €49,95! Mail je bestelling naar info@erickuster.com en vermeld daarin de actiecode VEKML.

Win, win, win!
We mogen 5 boeken t.w.v. €49,95 per stuk weggeven. Kans maken? Mail dan voor 5 september je naam en adres naar win@viva.nl o.v.v. ‘metropolitanlux’.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

*Vul het formulier volledig in om kans te maken op deze prijs. De winnaars krijgen na afloop van de actie bericht van ons. Lees voor meer info over de privacy-richtlijnen van Sanoma Uitgevers het privacy statement.