Micropenis tussen de lakens

Size matters‘, hoor je vaak. En dat slaat dan dus op piemels. In de Viva van deze week wordt echter het tegendeel bewezen: “It’s not the size of the ship, it’s the motion of the ocean“.

Wat is klein?
Dames die ‘ervaring’ hebben met een micropenis vertellen daar in Viva 04 over. Ook positief. Ook enkele mannen laten zich uit over hun kleine rakker. De één is er oké mee, de ander durft niet op mooie meiden af te stappen.

Volgens Mels van Driel, uroloog en auteur van ‘Geheime delen’, spreek je bij een penis korter dan 7,5 centimeter van ‘abnormaal’. De gemiddelde lengte van de penis in erectie is 12,5 centimeter. De kortste die officieel werd gemeten is 1 centimeter. In stijve toestand.

Micropenis, maxigenot
Sexuoloog Goedele Liekens zegt overigens dat veel mannen dénken dat hun penis klein is. Dat komt onder andere omdat ze hem van boven bekijken: dan ziet hij er kleiner uit dan van voren.

Toch zijn er zeker mannen die echt een kleine hebben. In het artikel staan tips hoe zo’n micropenis voor ‘een feest’ tussen de lakens kan zorgen. Want de strekking van het verhaal is dat een kleine voor maxigenot kan zorgen.

It does…
Wat vind jij daarvan? Een paar van ons op de viva.nl redactie schamen ons er een beetje voor, omdat het er niet toe zou moéten doen, maar stiekem vinden wij dat size doés matter… Ik bedoel: je moet wel voelen dat er iets in zit toch?

CC foto: Paul Stevenson