Mijn rock-’n-roll-leven

Voor VIVA kreeg ik de opdracht om met een Samsung GALAXY Camera een dag uit mijn leven te fotograferen. Overtuigd van het feit dat mijn leven in het weekend heel rock-and-roll is, koos ik voor de zaterdag om mezelf op de kiek te zetten.

Te diep in het ‘vaasje’ gekeken
De nacht van vrijdag op zaterdag kwam enigszins overeen met de definitie van rock-and-roll. Na diep in heel wat vaasjes gekeken te hebben, eindigde ik aan de bar met mijn vrienden en whisky en nog meer bier. ’s Morgens rolde ik mijn bed in en naar schatting twee uur later werd ik gewekt door een stekende hoofdpijn en de wekker (volgorde weet ik niet meer). Hmmff ik had met mijn moeder afgesproken. Ik sprong in mijn broek en stapte op mijn stalen ros: op naar die andere ros. Waarmee ik overigens niet mijn moeder bedoel. Ik had vijf minuten om de trein te halen, wat verklaart waarom ik geen prachtige onderweg-foto’s heb gemaakt (die je overigens direct kunt Instagrammen op die handige camera én ook direct delen op social media én sturen naar je Dropbox).

Zitten en mond houden
Ik rende naar de trein sprong nog nét voor de deuren dichtgingen naar binnen en kwam oog-in-oog  met de conducteur te staan. ‘Bent u niet iets vergeten?’. Van de afgelopen nacht wist ik niet veel meer, maar dat kon hij natuurlijk niet weten. Tenzij ik in het zwarte gedeelte van mijn nacht de conducteur van de trein heb staan sandwichen. Maar me van geen kwaad bewust, antwoordde ik: ‘ehh niet dat ik weet, hoe bedoelt u?’. ‘Ik heb u niet zien inchecken mevrouw, waar is uw vervoersbewijs?’. O dat ja: ‘dat ben ik inderdaad vergeten.’ Hij glimlachte en zei: ‘Zitten en mond houden’. Wat een held, jammer dat ie niet met me op de foto wilde.

Pics or it didn’t happen
Aangekomen in Enkhuizen haalde mijn moeder me op om naar ons paard te gaan. Ik moet zeggen, dat ging me nog goed af met een houten kop. Na het paardrijden heb ik gewinkeld en mijn allerschattigste hondje uitgelaten (zie foto’s). ’s Avonds kookte ik voor mijn vriend en bezocht ik een masseur. Daarna kwam mijn vriendin Laura langs: ‘tijd voor een party!’ Misschien denk je nu: pics or it didn’t happen!, klopt geen pics, want it did’nt happen. Ik moest haar die avond teleurstellen: ‘Sorry Lau, ik ga niet feesten. Ik heb een kater.’ En nu heb ik een collectie met foto’s van mijn toch wel heel burgerlijke leven met een huisje, boompje, beestje en oké héél af en toe een feestje.

Doe mee en win een Samsung Galaxy Camera!
Ik heb meegedaan aan de #goedverhaal campagne van Samsung. Doe ook mee! Vertel een bijzonder verhaal op Twitter met #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. De meest opmerkelijke verhalen worden door het bekende Boom Chicago tijdens drie fotoshoots verhaald naar unieke foto’s. Daarnaast maak je met je deelname kans op een Samsung GALAXY Camera t.w.v. €499,-. Ga voor meer info naar: www.eengoedverhaal.nu

Zie hier de foto’s die ik gemaakt heb met de Samsung GALAXY Camera.